Инж. Димитър Димов се включи в спортните демонстрации в Северен парк

Инж. Димитър Димов се включи в спортните демонстрации в Северен парк | StandartNews.com

Инж. Димитър Димов, кандидат на ГЕРБ за кмет на район „Надежда", се включи в открита демонстрация по джудо и бокс в Северен парк- Главен вход с участието на спортисти от клубовете на „Локомотив" София.

Момчетата на треньорите Марин Христов (джудо) и Борислав Георгиев (бокс) впечатлиха присъстващите с техника, характер и дисциплина. Клубовете се отличават с многобройни медали от балкански, европейски и световни първенства.

Заедно с Десислава Радулова, кандидат за общински съветник от ГЕРБ, инж. Димитър Димов участва и в открита приемна, на която бяха обсъдени постиженията на район „Надежда" в спортния сектор. „Изградихме нов физкултурен салон към 98 НУ „Св. Св. Кирил и Методий", открихме 2 фитнес площадки на открито в Северен парк, рехабилитирахме спортно игрище в Надежда 4, изградихме 9 спортни игрища на територията на района, реновирахме плувните басейни в детските градини, изградихме 2 игрища в кв. Требич", каза инж. Димов.

Столична община изгради 45 спортни площадки и площадки за фитнес на открито. Освен нови условия за спорт за хора от всички възрасти, се модернизират физкултурните салони в училищата и има готовност с проектите за изграждане на 10 нови салона в различни райони на града.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай