Ибрямов: ДПС е стабилен фактор в политиката

Ловешката организация ще издигне отново номинацията на Карадайъ за председател на партията

Ибрямов: ДПС е стабилен фактор в политиката | StandartNews.com

ДПС е стабилен фактор в българската политика, не очакваме предсрочен вот, но ако това се случи, партията ни е в добра кондиция. Това заяви депутатът от Движението за права и свободи Джейхан Ибрямов в интервю за телевизия Европа.

Той отново подкрепи ишдеята за машинното гласуване, като заяви, че не трябва да се подценяват избирателите или да се смятат за неграмотни, а да се направи подходяща разяснителна кампания.

Високият реитинг на партията на Слави Трифонов, даден в проучването на агенция „Тренд“, Ибрямов коментира като “нероден Петко“.

В цялата страна в момента протичат общински събрания, предхождащи отчетно-избораната конференция в края на април, каза още Ибрямов. Той заяви, че Ловешката организация на ДПС  ще издигне номинацията отново на Мустафа Карадайъ за председател на партията. Заедно сме  израстнали в ДПС, успя да изгради  работещ механизъм в партията, а и резултатите от последните избори показват възходяща тенденция , обясни мотивити си депутатът.

По отношение на отсъствието на народния представител от ДПС Делян Пеевски в парламента, колегата му поясни, че работата на депутатите не е само в пленарна зала, а Пеевски е в постоянна връзка с избирателите в регионите, които представлява.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай