Гюров пише история! Ето кой ще управлява държавата

Посочи кой бил правилният мандат

Гюров пише история! Ето кой ще управлява държавата | StandartNews.com

Депутат от ПП отново реши да посочва кое ще спасява България в този момент.

"Правилната формула за България в тази ситуация е правителство с втория мандат". Това заяви в предаването "Панорама" по БНТ депутатът от ПП-ДБ Андрей Гюров.

"Имаме ясно решение на нашите национални органи, но за нас беше важно да чуем от г-жа Габриел какви са заявките за това правителство. То не трябва да е от личности, които са попаднали в кутийки, а с експертен опит. Затова направихме нетрадиционни действия да предложим правителство от позицията на втора политическа сила, това показва нашата отговорност", заяви той.

По думите му важно е да се случи промяна, без значение дали са в опозиция или в управлението на държавата. Правилната формула за България в тази ситуация е правителство с втория мандат, допълни Гюров. Години наред виждаме дефицити в страната, които след 12 годишно управление са наследство. В обществото липсва доверие в истинските намерения на ГЕРБ.

Гюров коментира, че ако са в опозиция, е важно да отстояват позициите си с "Демократична България", което ще доведе в даден момент до правилните решения за страната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай