Горещо! Депутати от ИТН заплашвани от Лена

Като влезнат във властта и се побъркват

Горещо! Депутати от ИТН заплашвани от Лена | StandartNews.com

Надявам се, че нямам леке, което да съм забравил и да не съм изчистил. Това заяви депутатът от ИТН Любомир Каримански, правейки препратка към думите на Кирил Пептков, че е леке.

На брифинг той коментира гласуването на актуализацията на бюджета. „Бюджетът се движи се по график, докладите са входирани. Бюджетите на първо гласуване ще бъдат подкрепени, както обещах. Много е важно какви предложения ще бъдат направени между първо и второ гласуване.

Бюджетите трябва да бъдат така направени във финален вариант, така че както в прихода, така и в разхода да е ясно откъде идва съответният приход и къде отива разходът, за да може да се запази бюджетният дефицит. Другото, което е важно, е да не допускаме неща, които да остават скрити.

Между първо и второ четене ще има допълнителни изисквания, които ще отправим, за да може всичко да е прозрачно”, обясни Каримански.

„Петима се отцепиха, слава Богу, единият се държи като мутра и заплашва една дама, егати мъжът. Другите... единият искаше да е министър, ама не е, това му е проблемът на живота. Другият иска да назначава хора по държавната администрация. И понеже им е толкова акълът, си го казаха днес пред медиите”, заяви Йорданов.

„Най-забавното е кога тези петима получиха прозрение на душевен катарзис – когато Трифонов развали коалицията. Къде бяхте? Защо не излязохте да се възмутите от този Слави Трифонов? Излизайки от властта, рязко преживяха душевен катарзис в името на постовете си. Това са хора, жадни за власт, така изглеждат побърканите хора.

С Мая Манолова го видях това – извън парламента е нормална, влезе вътре и откачи.

Държим огромно извинение на хората, които са гласували за ИТН. Колеги са ми казвали, че Радостин Василев не става и е самовлюбен нарцис, и за Георги Георгиев са ми казвали неща... За Радулов... Аз нося лична вина, че тези хора са там. В някаква степен съм подвел колегите си, че те са читави.

Така изглежда човешката глупост, съчетана с алчност”, подчерта Йорданов.

Балабанов пък изнесе подробности за един от "чатовете" си с Лена Бориславова, в който тя е заявила депутатите от ИТН "да се кротнат" по медиите, за да "не отвърже" тя своите депутати да говорят.

„Кучета ли са депутатите на ПП, те на синджир ли са там, тя ли задава дневния ред на депутатите си?”, попита Балабанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай