Гергов мисли дали да излезе срещу Нинова

Те да се разберат, каза той за скандалите премиер- президент

Гергов мисли дали да излезе срещу Нинова | StandartNews.com

 

Още не съм решил дали да се кандидатирам за председател на БСП, заяви шефът на БСП-Пловдив Георги Гергов в интервю за Беновска. Имам достатъчно номинации, това е нормално, допълни той като заяви, че очаква над 40 номинации.

Кирил Добрев е един от тях. Не съм лобирал за него, но е един от потенциалните кандидати, който стои не по-зле от Янков и Жаблянов, смята Гергов.

По нов път тръгваме в БСП- Пловдив, заяви старият нов председател. За мен е важно да довърша това, дето съм започнал. Лепят ми се всякакви епитети, свикнал съм, каза той. За мен е важен резултата – цифрите показват кой къде е, добави той.

Крайно време е да спрем с плюенето, а да работим, за да види обществото, че сме отговорна партия. БСП е била и ще бъде фактор. Може да се караме, но като отидем на избори, се обединяваме, заяви още Гергов.

Борисов си е лидер на ГЕРБ, колкото и да му ходим по главанта, това гласове няма да донесе на БСП. Трябва да си съберем нашите хора. Ние добро от ГЕРБ не сме видели, затова сме ясна опозиция. Но трябва още да поработим, за да сме алтернативата, каза Гергов.

Не бива аз да давам оценка на Радев, той е избран от народа. Всички тук сме зад Радев, открихме и кампанията му. Йотова е наше момче, аз я предложих на бюрото за вицепрезидент, разкри Гергов.

За скандалите в държавата, той бе лаконичен: „Те да се разберат“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай