Понеделник,

ГЕРБ избира ново ръководство

От: Администратор -
A
A
A

София. На Редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание днес ГЕРБ ще гласува промени в устава на партията и ще бъдат избрани ръководни органи.

 

Очаква се на събитието ще присъстват над 250 гости от България и чужбина и около 1110 делегати от цялата страна. Сред официални лица ще бъдат председателят на Европейската народна партия Джоузеф Дол, председателят на Християндемократическо движение Ян Фигел, евродепутатът от групата на ЕНП и член на Комисия по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи Аугустин Диаз Де Мера, председателят на Европейския съюз на сеньорите Ан Херманс, председателят на младежката организация на ЕНП Константинос Киранакис и председателят на Европейските студенти демократи Ева Мажевски и други.

 

Видео обръщение пред делегатите ще направят председателят на френската делегация в Групата на ЕНП в ЕП Жан Пиер Оди, председателят на парламентарната група на Испанската народна партия Алфонсо Алонсо и председателят на Християн-демократическия съюз Андриус Кубилиус.

 

Събранието ще се проведе в зала 3 на Националния дворец на културата (НДК) от 11:00 часа.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички