ГЕРБ и Репресираните от комунизма станаха партньори

ГЕРБ и Репресираните от комунизма станаха партньори | StandartNews.com

София. Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и председателят на „Съюза на репресираните от комунизма – памет" Лиляна Друмева подписаха споразумение за подкрепа и партньорство, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Ръководството на ГЕРБ оценява подкрепата на 28-те областни и общински организации на Съюза на репресираните за управлението на страната до сега и приема сътрудничеството им като равнопоставена страна в предстоящите парламентарни избори и бъдещото управление на страната, се казва в документа.
Споразумението предвижда „Съюзът на репресираните от комунизма – Памет" да организира и мобилизира всички свои членове, симпатизанти и демократично мислещи хора за съвместна работа и подкрепа на ГЕРБ на предстоящите парламентарни избори през 2013 г., както и да си сътрудничи с областните структури на партията.
От своя страна ГЕРБ, като партньор на „Съюза на репресираните – Памет", ще ползва експертизата на представители на Съюза.

Двете страни ще си предоставят взаимно информация, относно своите основни политически документи – устав, програми, анализи и прогнози, както и информация за бъдещи мероприятия, обмен на експерти и съвместни проекти.
ГЕРБ ще оказва подкрепа на „Съюза на репресираните от комунизма – Памет" във всички дейности в интерес на демократичното развитие на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай