ГЕРБ и ДПС правят комисия за Марто Нотариуса

Данните в публичното пространство сочат, че съмненията за нерегламентирано влияние в правосъдната система са основателни

ГЕРБ и ДПС правят комисия за Марто Нотариуса | StandartNews.com

Парламентарните групи на ГЕРБ и ДПС входираха в деловодството на Народното събрание проект на Решение за създаване на временна комисия за проверка на факти и обстоятелства, свързани с дейността на групата около Мартин Божанов - Нотариуса.

Пеевски даде на Сарафов разкритията за "частен клуб за магистрати"

"Поради наличието на твърдения относно осигуряването на чадър над убитото лице, е наложително изясняването на абсолютно всички факти покрай този случай. Ако Божанов е бил подпомаган действително-от кого и как? Данните в публичното пространство сочат, че съмненията за нерегламентирано влияние в правосъдната система са основателни и следва да бъдат детайлно проучени и проверени", пишат от Движението за права и свободи.

"Определяме като абсурдно оказването на натиск върху магистрати, наличието на частен клуб за магистрати, както и продължаваща дейност за имотни измами, от които са пострадали множество български граждани", завършват от ДПС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай