Майдел засрами Радан Кънев за хейтърско изказване

Единствената коалиция, която виждаме, че можете да градите не с някой в Европа, а с Божков, Мая Манолова и Корнелия Нинова

Майдел засрами Радан Кънев за хейтърско изказване | StandartNews.com

Ева Майдел - евродепутат от ГЕРБ/ЕНП - направи изключително остър коментар към своя колега Радан Кънев. Поводът е написаното от Кънев във Фейсбук за отпуснатите от Брюксел средства за България.

"Постигането на европейски успехи не е лесно. Изисква убеждаване на много хора в ЕС и аргументиране на българския интерес. Да ни подкрепят за едно или друго решение: разговори с евродепутати, срещи с политици от други държави, убеждаване и търсене на компромис с премиери и президенти. Трудно, бавно, невинаги изцяло успешно. Това правим ние", пише Майдел в свой пост в социалната мрежа.

И добавя: "Искам да попитам Радан Кънев, който днес е написал как България нищо не е постигнала, въпреки очевидния добър резултат, колко пъти той говори с чужд лидер и го убеди да промени мнението си в полза на България? Колко пъти той опита да направи коалиция с някого в полза на България? Единствената коалиция, която виждаме, че можете да градите не с някой в Европа, а с Божков, Мая Манолова и Корнелия Нинова. Тя не е за защита на българския интерес в Европа, а за властта в България".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай