Ето го новият премиер на страната!

Със заповед на акад. Николай Денков

Ето го новият премиер на страната! | StandartNews.com

Страната ни има временен премиер.

Акад. Николай Денков е на Световния икономически форум, който събира международния политически и финансов елит в швейцарския алпийски курорт Давос. Там е и вицепремиерът Мария Габриел. 

В негово отсъствие Богдан Богданов е министър-председател. Това става ясно от заповед на премиера Денков от 11 януари 2024 г. 

В писмото е посочено, че министърът на икономиката и индустрията ще изпълнява функциите на премиер от 16 до 17 януари 2024 г. 

В центъра на дискусиите в Давос тази година са идеи и стратегии, свързани с икономическа несигурност, екологични рискове, изкуствения интелект и противодействието на дезинформацията.

Мария Габриел ще направи изказвания в три ключови дискусии на форума. На 16 януари вицепремиерът ще участва в панелните дискусии „Бизнес аргументите за разширяването на ЕС" и „Инициативата „Три морета" като двигател за икономическия растеж", а на 17 януари ще участва в кръгла маса на тема „Глобален икономически тинк-танк".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Aress
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи