Д-р Димитров: За Търговище са нужни нови идеи

Д-р Димитров: За Търговище са нужни нови идеи | StandartNews.com

За развитието на Търговище са нужни нови идеи, нови подходи и нови решения. За съжаление Търговище все не успява да отвори хоризонта си за нови идеи, да работи сърцато и отговорно, да прилага новите финансови механизми, които направиха чудеса в градове като нашия. Това каза пред жителите на село Буховци кандидатът за кмет на община Търговище от ГЕРБ д-р Дарин Димитров.

В залата на читалището в селото присъстваха и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ - Христо Стойнев, Панайот Димитров, д-р Никола Найденов, Арнел Якуб, д-р Венка Стоянова, Турхан Хаджиибрямолу, Недялко Неделчев, Дарина Костова, д-р Теодора Буцева, Невена Станимирова, Андреана Якимова и Мария Иванова.

Д-р Венка Стоянова представи листата с общински съветници като подчерта, че е нужен силен Общински съвет, който да работи за гражданите. „На първите местни избори имахме 4 общински съветници, през 2011 – 8, на тези избори очаквам техния брой да се удвои, за да може да подкрепяме важните решение на кмета", заяви д-р Стоянова.

Д-р Дарин Димитров представи пред жителите на селото кандидата за кмет на Буховци Здравка Бонева. „Здравка е човек, който работи за хората, честен и достоен. Връзката между кмет на село, кмет на община и правителство е много важна. Гласувайте с номер 13 в бюлетината, за да може заедно да реализираме идеите заложени в предизборната ми платформа", подчерта д-р Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай