Депутатка на Хр. Иванов минира преговорите. Симпатизанти я навикаха

Какво цели Демократична България

Депутатка на Хр. Иванов минира преговорите. Симпатизанти я навикаха | StandartNews.com

Депутатката на Христо Иванов Цецка Бачкова минира преговорите за кабинет с пост във Фесбук и си навлече гнева на симпатизантите на Демократична България. Часове преди финалния пети ден на разговорите днес Бачкова обяви в социалната мрежа: „Гледам преговорите за съставяне на правителство и се чудя как точно ще продължим промяната с бивши агенти на ДС, както и с тежко компрометирани лица от миналото, срещу които дълги години се водят дела за корупция, злоупотреба със служебно положение и присвояване в особено големи размери”.

Депутатката не посочи имена, но от коментарите под поста й става ясно, че се имат предвид представителите на БСП Таксо Ерменков, Румен Овчаров и Емилия Масларова. „България безспорно има нужда от стабилно управление, но това далеч не означава да сме безкритични, да си затворим очите и да нямаме никакви изисквания за морал и почтеност“, написа още Бачкова.

Нямате избор всеки следващ резултат ще бъде още по-лош! Затова покажете че, сте отговорна партия подкрепяйте ПП, гласоподавателите ще оценят това, което правите, бъдете активни и не се само съжалявайте, написа потребител под поста й. Други обаче открито започнаха за зоват ДБ да напусне преговорите.

Политически новини

Всички новини

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай