Депутат от ДПС: Страната има нужда от Ахмед Доган в трудни периоди

Депутат от ДПС: Страната има нужда от Ахмед Доган в трудни периоди | StandartNews.com

Господин Борисов се обръща към господин Доган, има реплика към господин Доган, но не могат да дадат правилните знаци. Някой не говори с езика на знаците, не ги разбира. Така депутатът от ДПС Халил Летифов анализира публичното обръщение на премиера към почетния председател на ДПС от тази седмица в "Канал 3".

"Аз така го възприемам с моя скромен опит. Но не мога да предполагам какво мисли визионерът и философът", каза още Летифов. "Чакаме знак всички - в едни трудни периоди за страната, да, страната има нужда от господин Доган. Не знам дали ще има знаци към тази посока - Борисов, но чакаме знаците - ние от ДПС, смятам и България", продължи загадъчно Халил Летифов.

Той посочи публичните разногласия между премиера Борисов и вицето Валери Симеонов относно бързото решаване на казус с втория лифт на Банско като поредно доказателство за "порочна форма на управление". "Вицепремиерът Валери Симеонов изпреварва събитията, това е порочна форма на управление. С внасяне на решение преди Нова година няма веднага да има втори лифт на Банско - там ще има обжалване и т. н. Тук са въпросите - кое наложи толкова да се бърза? Ще отговорят ли и на това, че въпросният вицепремиер бил работил, а другите - папкали. Този език, за който ние говорим, е налице - това участие издаде огромни проблеми, за пореден път утвърди тезата ни, че това е изключително грешна управленска формула и решението ни за демонтаж на националистите от управлението е правилно", каза Халил Летифов, според когото именно "заради тези приказки, които се хвърлят ангро, авторитетът на всички институции страда".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай