ДБГ и БЗНС подкрепят кандидата на ГЕРБ за кмет на Перник

ДБГ и БЗНС подкрепят кандидата на ГЕРБ за кмет на Перник | StandartNews.com

Ние, представителите на политически партии Движение България на гражданите и БЗНС в община Перник – като част от Реформаторския блок, на прага на местните избори се обръщамe към всички свои членове и симпатизанти с ясното съзнание, че вотът на 25 октомври 2015 г. е израз на най – важното политическо право на всеки български гражданин. Това се казва в декларация, в която ДБГ и БЗНС заявяват подкрепа за кандидата на ГЕРБ за кмет на Перник д-р Вяра Церовска.

„ПП Движение България на гражданите и ПП БЗНС – като част от реформаторското правителство на страната, отново заявяваме своята безусловна и категорична подкрепа за избор на органи на местно самоуправление на 25 октомври 2015 г., като призоваваме нашите избиратели да дадат своето доверие на кандидата за кмет на община Перник д-р Вяра Церовска, както и на листата за общински съветници и кметове на кметства, издигнати от ПП ГЕРБ, с цел обединяване на дясното пространство и формиране на демократично и стабилно управление в общината", се казва още в декларацията.

Представителите на Реформаторския блок напомнят на жителите на Перник, че Реформаторския блок в Перник не е получил регистрация за участие в местните избори на 25 октомври 2015г. и няма свои легитимни кандидати в надпреварата за местния вот. „Ето защо за пореден път остро възразяваме срещу опитите за подмяна на вота на гражданите на община Перник, като се разграничаваме от всякакви кандидатури, издигнати от безпринципни кухи коалиции, които присвоявайки си думата „реформатори" умишлено въвеждат в заблуждение избирателя с цел запазване на личното си статукво", заявяват те.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай