Далаклиев бил и в ГЕРБ, и в БСП

Далаклиев бил и в ГЕРБ, и в БСП | StandartNews.com

 

Плевен. Шампионът по бокс Детелин Далаклиев е още член на ГЕРБ от 2009 г. и не е подавал молба за напускане. Спортистът е шести в листата не БСП в Плевен въпреки това. По този повод бившата председателка на парламента Цецка  Цачева подхвърли, че вече са ковачница за кадри. Няма данни обаче дали Далаклиев е плащал членски внос и дали не се е самоизключил по този начин, казаха от офиса на ГЕРБ в Плевен.

Длъжници сме на Северна България, призна бившият министър на транспорта Ивайло Московски. Той е трети в листата на ГЕРБ за плевенския многомандатен район. Преди него са са Цецка Цачева и Пламен Тачев, който също бе в Народното събрание досега. От листата отсъстват ексдепутатите Христина Янчева и Ивелин Николов.

Целта е да бъдем първа политическа сила в областта на парламентарните избори, набеляза Цачева, след като тя и другите кандидати, регистрираха листата за в РИК. ГЕРБ ще убеждава избирателя, че нямат право да се отказват от постигнатото до момента и имат воля да продължат по пътя на европейските ценности, каза тя. Московски пък обеща до няколко години със стартиране на вече подготвени проекти да се променени облика на града и региона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай