Човек на Костадинов видя накъде отиват преговорите за кабинет

Няма как "Възраждане" да подкрепи Бойко Рашков, тъй като има свой кандидат

Човек на Костадинов видя накъде отиват преговорите за кабинет | StandartNews.com

Дори и шест мандата да им дадат, със същите хора различни резултати няма да се получат. Този парламент е приключил, отиваме на избори до 2 октомври. Преговорите са за заблуда, всички в кулоарите си говорят, че до седмица-две Народното събрание приключва, заяви пред НоваНюз депутатът от "Възраждане" Стоян Таслаков.

"Изчакахме дали ще има 121 депутата за кворум и тогава и ние се регистрирахме и ние. Как ще управляват, ако едва събират кворум? Всички 4 управляващи партии са с компрометирани взаимоотношения, всеки поставя условия и няма принципни действия", смята той. И допълни, че "Възраждане" няма да осигурява кворум.

"При евентуални нови избори ГЕРБ, ПП и другите евроантлантически партии ще вървят към съставяне на общ кабинет. Действията ни с ДПС понякога съвпадат, защото сме опозиция", категоричен е Таслаков.

Според него няма как "Възраждане" да подкрепи Бойко Рашков, тъй като има свой кандидат. Таслаков посочи, че се изчаква точно как се формира цената на горивата и нарече мярката от 25 стотинки отстъпка необмислена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай