Червен десант в Кърджали

Червен десант в Кърджали | StandartNews.com

Кърджали. Лидерът на  БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев заедно с депутати от левицата и съпартийци ще посетят област Кърджали в началото на следващата седмица.

Целта на визитата е да се чуе мнението на гражданите по актуални за страната въпроси, както и алтернативните решения, които предлага левицата, съобщиха от областния съвет на левицата.

Червеният десант включва обиколка на всички общини. Евгений Желев и Светла Бъчварова ще посетят Крумовград, а Атанас Папаризов- Кирково. При актива в Момчилград ще бъде Георги Пирински, а в Ардино - Петър Мутафчиев. Бившата кметица на Смолян ще изслуша  съпартийците си в Джебел, с жителите на Черноочене ще разговаря Емилия Масларова.

Визитата на Сергей Станишев в Кърджали ще започне с поднасяне на венци на паметника на ген.Васил Делов, след което ще участва в  среща с представители на Инициативния комитет за честване на 100 – годишнината от Балканската война и Освобождението на Кърджали, интелектуалци и студенти на тема: „Позиции и мнения по случая „Делов” и актуалната политическа обстановка в общината”. Предвидена е среща с гражданството, в която ще участват депутатите Михаил Миков и Димчо Михалевски.
     

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай