Бой за Рашков в парламента. Десислава Атанасова с подарък на БСП

ГЕРБ и БСП кръстосаха шпаги заради КПКОНПИ

Бой за Рашков в парламента. Десислава Атанасова с подарък на БСП | StandartNews.com

В словесен бой заради Бойко Рашков влязоха ГЕРБ и ДПС в пленарна зала днес. Бойко Рашков упражни терор, извърши незаконни арести на лидера на най-голямата опозиционна партия, на нейния бивш финансов министър и на пиара й. Тези арести три пъти бяха обявени за незаконни, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в остра декларация от името на групата.

Рашков е символ на милиционерския терор, който Кирил и Асен се опитват да установят в България. Вие много добре знаете какво означава искането на Кирил и Асен да назначите Бойко Рашков за техен инквизитор в КПКОНПИ, обърна се Атанасова към БСП. Вие от БСП ще обявите директна война не само на нас, най-голямата опозиционна партия, но и ще бъде продължен систематичният опит за ликвидиране на опозицията и политическата система, каза още депутатката.

Ако назначите Рашков за шеф на КПКОНПИ, ще обявите война на правораздавателната система, на гражданското общество и на гражданския мир, каза Атанасова.

Разбираме на какъв брутален рекет сте подложени. Но ние не разбираме на каква цена бихте се поддали. Каквото и да си обещават, ще ви измамят. В момента ви извиват ръцете, след което ще ви оставят с пръст в устата. Пак ще ви оставят без правителство. Тяхната цел не е да има кабинет, а да овладеят силовите структури, да спечелят служебна победа на изборите. Ако това се случи терорът ще бъде повсеместен, включително срещу вас. Те искат цялата власт за себе си, заяви още Атанасова. И каза, че ГЕРБ „ще използва всички законови средства, за да спре терора”.

Не знаем дали вашите избиратели могат да понесат униженията, на които ви подлагат шепа авантюристи, каза още Десислава Атанасова. И подари два предизборни лозунга на БСП, призовавайки социалистите да си изберат един от тях за вота: „С кръв сме я взели, с кръв ще я дадем” и „С поука за България”.

Чухме ужасни глупости, скочи в отговор председателят на ПГ на БСП Георги Силенски. Само дата и час не ни поставихте, самозабравили сте се, БСП много добре знае какво предлага, когато казва Бойко Рашков да е шеф на КПКОНПИ, разгневи се Свиленски. Но изказването му бе в нарушение на процедурата. И председателстващият заседанието Мирослав Иванов му отне думата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай