Борисов: Няма да участвам в консултации с тези хора

Борисов: Няма да участвам в консултации с тези хора | StandartNews.com

София. "Няма да участвам в консултации за предстоящите парламентарни избори с тези хора, защото те не си държат на думата", това коментира лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в парламента.

„Ние се разбрахме само преди два дни и днес виждате какво правят. ДПС стигна до там, че не иска да се гледа точката, в която Възродителният процес и жертвите му да имат възмездие. Те направиха така, че и тази точка да не се гледа. Вече ДПС са съгласни с Възродителния процес с това, което гласуваха в момента. Какво да си консултираме като отидем? Те вече всичко са направили. Да кажем, като отидем във вторник – било каквото било, направихте си Сметна палата, Национален статистически институт, Закон за МВР и всичко останало", допълни той.

На въпрос, как очаква да преминат консултациите без неговото присъствие, Борисов посочи, че ще е както в парламента. „Те са една коалиция, партия „Атака" ги подкрепят, правят им кворума и си карат нататък", заяви лидерът на ГЕРБ, цитиран от Фокус.

По отношение на това, че вчера е скъсал споразумението между партиите, Борисов заяви, че те са го направили вътре в залата, както и днес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай