Борисов иска по 50 бона за клевета

Лидерът на ГЕРБ обяви, че ще сложи спечелените пари в чували и ще ги дари на домове

Борисов иска по 50 бона за клевета | StandartNews.com

София.. "Вчера съм завел доста дела срещу Сидеров, Лаков, даже не знам срещу още кого, те са богати хора, ще взема доста пари от тях - по 50 хил. лв. искам, и като ги взема, ще ги сложа в чували и ще ги нося до някой детски или старчески дом, не съм решил още." Това съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред репортери в парламента в сряда.

"Знам със сигурност, че са богати. Подписал съм пълномощни на адвокат Марковски, обърнете се към него, за да не объркам някой юридически термин", добави Борисов.

Преди ден от партия ГЕРБ съобщиха, че срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров ще бъде заведено съдебно дело за клевета и обида по повод на твърденията му, че бизнесменът Михаил Михов, известен като Мишо Бирата, не е починал от естествена смърт, а е бил убит чрез инжектиране на отрова по лично разпореждане на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.

Миналата седмица самият Борисов се закани да съди Сидеров и депутата от партията му Венцислав Лаков, които го обвиниха, че изнасял милиарди с правителствените самолети към офшорни сметки в Ливан.

Борисов обясни в кулоарите на парламента, че всичките му полети са били по работа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай