Петък,

Борисов обясни как спинка сладко

От: СТАНДАРТ -
296
Борисов обясни как спинка сладко
A
A
A

Има приказка - който "спинка сладко", има чиста съвест. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на събранието на ГЕРБ в Стара Загора. Така той шеговито коментира появилата се снимка от спалнята му.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов събра актива в Стара Загора

Водещ на първото голямо събрание на ГЕРБ след коронакризата е кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Той изтъкна, че залата, в която се провежда събитието, е ремонтирана със средства, отпуснати от правителството, но отбеляза, че се налага нов ремонт - този на гарата. "Ще бъде ремонтиран т.нар. Руски пазар, също - Летният театър и много улици в града", заяви Тодоров и благодари на премиера Борисов за съдействието му при решаването на градските проблеми. "Няма друг човек, който да е помагал толкова на града ни, колкото премиера Борисов. Пожелавам му да е жив и здрав, да не се поддава на манипулации и на хора, които искат да го саботират и да дойдат на власт на всяка цена", заяви Тодоров.

Кметът на Казанлък Галина Стоянова изтъкна, че за кратко време е постигнато толкова, колкото не е било през последните десет години. Тя заяви, че тази година се прави надлезът в града. "100% от парите за ремонт са на правителството и аз съм изключително благодарна", посочи тя.

 

"Хората трябва да го ползват, няма значение кой помага", заяви Борисов.

Кметът на Чирпан  изтъкна, че след дългогодишно управление на БСП хазната е останала "без нито една стотинка". Благодарение на ГЕРБ и на програмата за управление финансовите проблеми са на път за бъдат изчистени.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички