Без повече уволнения заради акцията в ТВ7

Без повече уволнения заради акцията в ТВ7 | StandartNews.com

Няма да има повече отстранени служители в МВР след акцията в ТВ7. В това увери министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

Изказванети й идва след като вчера в телевизията влязоха служители на съдия-изпълнител, придружени от десетки полицаи. Засиленото полицейско присъствие стана причина оставки да подадат заместник-директорът на СДВР Радослав Сотиров и началникът на Шесто районно управление Иван Пепелджийски. 

„Към момента няма основания да очаквам допълнителна информация и резултати от допълнително разследване, мисля че случаят приключи, така че продължаваме напред", каза Бъчварова.

Бъчварова допълни, че сама се е уверила какво се случва в медията, за да получи пълната картина и затова час по-късно е приела подадените оставки на началника на Шесто РПУ в София и заместник-директора на СДВР.

Конкретното решение за разполагането на толкова много полицаи в  и около телевизията е на заместник директора на СДВР Радослав Сотиров и на директора на Шесто Районно управление на полицията Иван Пепелджийски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай