8 носи късмет на Папазов от дете

8 носи късмет на Папазов от дете | StandartNews.com

"НеСтандартен лексикон" попълват кандидат-кметовете на страниците на в. "Стандарт". Така ще ви представим в една по-различна светлина хората, за които най-често четете в нашите новини. Ще ни гостуват познати с професията си политици. Чрез "Лексикон"-а ще може да научите повече за тях и да ги опознаете в чисто човешки план - какви книги, музика и филми харесват, какво е хобито им и т.н.

Десетте любими неща на Данаил Папазов, кандидат за кмет във Варна от Коалиция "Живот за Варна"

Числото - 8. Осмицата ми е носила късмет, най-вече в училище. Освен това този номер носят едни от най-любимите ми футболисти, начело със Стоичков.

Мястото - Покрай работата ми съм обиколил повече от половината държави по света. В Европа не съм бил единствено в Кипър и Исландия. С ръка на сърце мога да кажа, че няма по-красиво място от България, а моят любим град безспорно е Варна.

Книгата - "Щиглецът" на Дона Тарт. От класиците харесвам Джон Стайнбек, а от българските автори класика на родната ни литература Йордан Йовков. Любимото ми негово произведение е сборникът разкази "Песента на колелетата".

Девиз/Мото - Ние сме обречени на успех!

Музиката - Любимият ми стил е хардрок, а групите са много, но винаги започвам с Deep Purple и песните им The Gypsy, Fireball, Burn.

Филмът - "Авантаж" с великолепния Руси Чанев.

Ароматът - на рози. Със съпругата ми отглеждаме най-различни видове в двора на къщата ни, където живеем.

Чантата - Не нося чанта, защото я забравям.

Питие/ястие - Любимото ми ястие е свинско със зеле. От питиетата харесвам уиски "Лагавулин".

Джаджата - Отвертка. Като човек, който обича да работи с ръцете си, това е един от инструментите, който най-често използвам. Предпочитам да е автоматична. Имам богат арсенал от отвертки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай