Неделя,

Зуека в капан. Спретнаха му номер

От: Стандарт -
12039
Зуека в капан. Спретнаха му номер
A
A
A

Васил Василев - Зуека не може да си намери място и определено не може да се побере в кожата си. Измамата, която преди дни го изкара от строя, продължава да се вихри.

Вече близо 2 години Зуека не живее в България. Той захвърли актьорската си кариера и се отдаде на изкуството в Испания. Зуека се оказа огромен талант и започна да рисува, а картините му се продават скъпо из цял свят. 

Двамата с жена му естествено не разчитат само на неговите продажби, но са си отворили собствен бизнес в Испания, където доскоро бяха щастливи. 

Доскоро, защото преди седмица Зуека проплака, че е станал жертва на тежка измама. Мислейки си, че давайки гласност на случая, всичко ще приключи, актьорът се бе успокоил, но явно кошмарът му няма да го остави така лесно.

Първият път Зуека отново сам индикира какво се случва:

"Това е фалшив. Много прилича на моя, но не съм аз. А този човек има наглостта да изпраща лични съобщения от мое име!", пише Зуека, който в Инстаграм е zouek_art. Справка показа, че нелегитимният профил е със същия никнейм, но накрая има още една долна черта.

Оказва се, че измамата продължава да се вихри с пълна сила. 

Преди часове Зуека проплака, че отново фалшив профил се опитва да заблуждава последователите му и да измъква пари от тях за изкуството му, пише Блиц. 


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com