Зуека разкри най-големия си страх

Покрай войната той се е сбъдвал

Зуека разкри най-големия си страх | StandartNews.com

С апел да покажем нашата съпричастност към хората, пострадали от войната в Украйна се обърнаха българските звезди към своите последователи. Специални видеа, в които разкриват своите мисли за случващото се по света, заснеха редица артисти, сред които Васил Василев-Зуека, Диана Димитрова, Владимир Михайлов, Дарин Ангелов, Маги Джанаварова, Саня Армутлиева и др.

"Най-омразното нещо на света, това е убийството. Винаги съм се страхувал от едно единствено нещо на този свят и това е войната. Няма по-унизително нещо от това да видиш как човек убива човека. Аз съм против войната! Където и да е било по света!“, откровен е Зуека в клипа си, излъчван по NOVA.

"Никога не съм си представяла, че в XXI век ще живеем във време на война. Не си представям, че всичките тези години, които сме се развивали като свят, ще се случват подобни неща. Искам всички да сме обединени около една единствена кауза и тя е: "Мир и развитие“, "Живот, а не война“, апелира певицата Маги Джанаварова.

Продуцентът Саня Армутлиева призова обществото да не запазва неутралитет в тези размирни времена.

"Преживяваме момент, лишен от светлосенки. Момент, който изисква от нас категоричност. На чия страна да застанем. На страната на мира, свободата и демокрацията или на страната на войната и безумната агресия. Аз не се колебая! Не се колебайте и вие! Подкрепете смелия народ на Украйна, който с каквото може“, заявява тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай