Зловещи подробности за пребития шофьор на линейка. На косъм

Каубойски екшън в с. Руен

Зловещи подробности за пребития шофьор на линейка. На косъм | StandartNews.com

Шофьорът на линейка, който бе пребит от пияни роднини на 8-годишно дете, докато го спасяваше, е бил на косъм. Той бе настанен в болница с опасност за живота. Но за щастие, състоянието му вече е стабилизирано.

43-годишният Ереджеб Кадир спешно бе транспортиран в УМБАЛ-Бургас и настанен в отделението по неврохирургия. Ще остане в клиниката поне седмица, за да бъде проследено състоянието му, казаха от здравното заведение.

Кадир бе нападнат, когато с линейката си и медицински екип се отзовал за сигнал за катастрофа между селата Руен и Ябълчево, съобщиха от полицията. 18-годишен младеж с 5 дни стаж зад волана се заби отзад в каруца с кон, управлявана също от младеж на 18 г. В нея се возело и 8-годишно момче, което бе наранено. Детето, което е от Руен, получило повърхностни рани по главата, прегледано е и освободено за домашно лечение.

Докато лекарите помагали на детето, 32-годишната му майка започнала да крещи и да се държи агресивно. Към нея се присъединили подпийнали роднини, които обградили шофьора на линейката и го засипали с обиди, клетви и заплахи. Започнали и да бият служителя на Спешна помощ с юмруци в главата и по цялото тяло.

Пристигналият на място полицейски патрул опитал да потуши конфликта, но за да усмири подивелите роднини, се стигнало до предупредителна стрелба във въздуха.

Дошло и допълнително подкрепление, като в крайна сметка са арестувани шестима мъже на възраст от 26 до 43 г., всичките от Руен.

След побоя раненият шофьор изпаднал в шок и не помнел почти нищо от инцидента. Пред разследващи разказал, че преди сблъсъка на пътя започнали да прииждат още каруци с роднини на удареното дете. Те го нападнали в момент, в който служителят на Спешна помощ се приближил до шофьора на леката кола, причинила катастрофата, за да провери как е.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай