Сряда,

Зейнеб плаче за Турция и страда от хорската злоба

От: Стандарт -
3055
Зейнеб плаче за Турция и страда от хорската злоба
A
A
A

Водещата Зейнеб Маджурова е сред най-активните дарители на пострадалата от опустошително земетресение съседна Турция. Телевизионерката преживява лично случилото се, защото самата тя е с турски произход и има много приятели в страната, които са засегнати от случилото се.

"Плача всеки ден. Дори не знам как да опиша трагедията. Последното нещо, което истински ме разтърси, е новината за намереното и спасено бебе на 20 дни Карем, стояло под руините. Благодаря на Господ, че това се случи! Надявам се още на такива чудеса", сподели разстроената Маджурова.

От самото начало Зейнеб не просто изпраща есемеси в помощ, а координира и различни инициативи. С нейни приятели организира онлайн благотворителна разпродажба, а средствата ще заминат в помощ на пострадалите.

"Можем малко да помогнем с одеяла, генератори, печки, палатки, дълготрайни продукти и молитва! Има отворени пунктове на Червения кръст в София, Пловдив, Варна", призовава за помощ Зейнеб. Тя е огорчена, че дори в трагедията има хора, които намират време за скандали по темата. Така след като първоначално споделя номера на БЧК за дарения, нейни последователи в социалните мрежи я засипват с негативни коментари защо зове за помощ само за жертвите в Турция, но не и в Сирия.

Зейнеб разкрива, че й е станало много обидно от хорската злоба, която е срещнала. Бившата водеща в "На кафе" признава, че именно заради това самата тя пази в пълна тайна личния си живот. Маджурова е категорична, че ще продължи да търси различни варианти за помощ най-вече на пострадалите деца от земетресението и се надява и много други хора да последват примера й, пише "Марица".

 

 


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com