Забавачка намери цаката на вирусите

Разград с иновация

Забавачка намери цаката на вирусите | StandartNews.com

Нова солна стая помага на децата срещу вирусите. Нестандартното решение е на детска градина в Разград и помага за повишаването на имунитета на малките.

Такова съоръжение има за първи път в детско заведение в града. Целта е да помогне за доброто здравословно състояние на децата. 

„Лечението със сол, халотерапия е 100% натурално и се повлияват еднакво добре и възрастни и деца, като децата дори по-бързо се повлияват от лечението със сол”, казва Недялка Цанева, директор на ДГ „Детелина“.

Солта, с която е изградена стаята е медицинска и спомага за благоприятното въздействие върху организма. Благодарение на терапиите се повишава имунитета на децата и се свеждат до минимум вирусните и респираторните заболявания.

Солната стая е изградена с подкрепа и от местната община.

„Ние предприемаме всички необходими мерки, за да може да намалим доколкото може повече заболеваемостта, а този пилотен проект, който го направихме заедно с детска градина „Детелина“, се надявам да е само началото”, каза кметът на Разград Добрин Добринов.

Децата ще посещават солната стая по график, два пъти седмично.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Мария
преди 3 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Откажи