Яйчената революция скара политолозите

Евгений Дайнов защити протестиращите, които замерят с яйца

Яйчената революция скара политолозите | StandartNews.com

Яйчената революция скара политолозите. В петък вечерта, протестърите, които традиционно окупират БНТ, за да замерят гостите на „Панорама”, насочиха омразата си към политолога доц. Стойчо Стойчев. Те го посрещнаха с освиркване и го изпратиха с канонада от яйца. Заметяха го в гръб като го направиха целия в белтъци и жълтъци.

ВИЖ ОЩЕ: Огнян Минчев изригна срещу уличната сган

Не се фрустрирам от такива неща. Фрустрирам се само от лицемерието и то, когато се демонстрира нагло, коментира доц. Стойчев. Типично по български обаче гилдията му не застана зад него, а се раздели на „за” и „против”.

"Уличната сган е замервала колегата Стойчо Стойчев с яйца заради участието му тази вечер в "Панорама" по БНТ. Помиярите са го замервали отзад - в гръб. Никой не е застанал пред него, очи в очи, за да го замери. Вече цял месец "борците за свобода" издевателстват над гостите на седмичното публицистично предаване", възмути се от протестърите Огнян Минчев. Евгений Дайнов обаче го поряза: "Огнян Минчев: "Уличнaтa cгaн e зaмeрвaлa кoлeгaтa Cтoйчo Cтoйчeв c яйцa зaрaди учacтиeтo му тaзи вeчeр в "Пaнoрaмa" пo БНТ. Пoмияритe ca гo зaмeрвaли oтзaд - в гръб." Имам честта да съм улична сган и помияр, сър."

Огнян Минчев отвърна: "Евгений Дайнов - не помня дали беше кришнар, или митраист, но и в двата случая ти е известно - направеното се връща върху теб, рано или късно. Омразата - понякога двойно. Карма, нали?"

Колегата Стойчев коментира зряло, каза днес за Канал 3 Харалан Алексадров. Той осъди поведението на протестиращите и подкрепи колегата си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай