Волгин влюбен до уши в БСП. Къде е романтиката

Скоро щяла да си връща избирателите

Волгин влюбен до уши в БСП. Къде е романтиката | StandartNews.com

Един от най-проруските журналисти в България Петър Волгин изказа задоволство от факта, че БСП е в правителството.

Ето какво пише той:

"Когато се сформираше сегашното правителство, смятах, че БСП няма място в него. Струваше ми се, че социалистическата партия просто ще играе ролята на смокиново социално листо, зад което останалите ще си правят каквото си искат.

Наблюдавайки обаче ставащото напоследък, се убеждавам колко добре е, че и БСП участва в кабинета. Ако социалистите не бяха част от управляващата коалиция, онези пощръклелите от сектата "Слава Украине!", да, ДБ имам предвид, вече да са направили така, че в зоната на бойните действия да бъде изпратено всичкото годно българско оръжие.

Ако БСП ги нямаше в управлението, ПП нямаше да чакат края на годината, ами веднага щяха да прекратят договора с "Газпром" за доставка на природен газ. В името на "солидарността", разбира се.

В тази изключително напрегната и динамична ситуация е много рисковано да се ангажираш с прогнози за бъдещето, но мисля, че ако БСП продължават да бъдат гласът на разума в този кабинет, ако продължават да се противопоставят не безумията, идващи от "евроатлантическия" сектор, ще започнат да си връщат доверието на избирателите."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай