ВИДЕО: Hyundai показва концепция на новия ix45

ВИДЕО: Hyundai показва концепция на новия ix45 | StandartNews.com

Женева. Hyundai Motor даде първи индикации за предстоящата премиера на изцяло новата концепция Tucson, която ще дебютира по време на салона в Женева на 3 март. Серийният модел ще се казва ix45.

Петер Шрайер, президент по дизайна и главен дизайнер на Hyundai Motor Group, коментира: "Новият ни SUV ще бъде голяма стъпка напред за бранда Hyundai в глобален план. Изцяло новият Tucson има изчистено и атлетично присъствие и осанка. Дизайнът се характеризира с плавни повърхности, чисти пропорции и остри линии - най-важното, фирменият ни подпис - трапецовидната предна решетка".

Силният и спортен вид на SUV е подсилен с изправен силует и плавна характерна линия. Отпред отличителната трапецовидна решетка е свързана с фаровете, създавайки силово излъчване.

С над милион продажби на SUV автомобили в Европа от първото Santa Fe в началото на миналото десетилетие, Hyundai Motor се наложи със стабилни позиции в SUV сегмента.

Видео с дизайнерски скици на изцяло новата концепция и коментар от Петер Шрайер:

Публичният дебют на модела ще се състои по време на пресконференцията на Hyundai Motor в Женева в зала 1 на 3 март 2015 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай