Велико Минков започва битка за сина си. Чака ДНК

Тече делото да убийството на Пейо Пеев

Велико Минков започва битка за сина си. Чака ДНК | StandartNews.com

Габриела Славова - Пеева остава в ареста. Обвиняемата за убийството на Пейо Пеев - Габриела Пеева поиска промяна на мярката си за неотклонение. Сега тя се намира в ареста. По собствено желание тя не присъства в съдебната зала.

Пред съдебната зала дойде и Велико Минков. Той твърди, че второто дете на Габриела е от него. Сега децата са при родителите на Пеев, защото преди смъртта си той е припознал и двете. До 7 май ще са готови ДНК тестовете, които ще докажат това.

Велико Минков каза, че ДНК експертизата е само стъпка в съдебния процес. „Тя се прави по съдебен ред. Ответници по закон са този, който е записан като баща в акта за раждане, майката и самото дете. Съдът прецени, че по-голямото дете ще приеме като наследник Пейо в процеса”, уточни Минков.

ой добави, че при съвпадение на ДНК експертизата ще настоява да отглежда сина си. „Ще искам веднага привеременни мерки, които се изпълняват преди финалното решение. Надявам се, че по този начин съдът ще ми го даде. В момента детето се отглежда от родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо.”, уточни още Минков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай