ТВ абонатите на А1 вече могат да гледат детските канали на Disney

За своите клиенти на ТВ услуги А1 предлага различни пакети с до над 200 ТВ канала

ТВ абонатите на А1 вече могат да гледат детските канали на Disney | StandartNews.com

А1 разшири портфолиото от телевизионни канали, които предлага на абонатите си с добавянето на любимите на деца и възрастни Disney Channel и Disney Junior, дублирани на български език. Детските канали на The Walt Disney Company са на разположение на зрителите от 1 февруари след като двете компании подновиха успешното си партньорство.

Малките зрители между 6 и 12 годишна възраст ще могат да се наслаждават на невероятни истории, изпълнени с музика, приятелство и забавление с програмата на Disney Channel. Програмата на канала включва популярни анимационни сериали като „Мегачудесата на Калинката и Черния котарак“, „Финиъс и Фърб“ и други. Съдържанието на Disney Channel е фокусирано върху ценности, които помагат на децата да се справят с предизвикателствата на порастването, и ги окуражава да вярват в себе си, да следват мечтите си и да прекарват пълноценно време с приятелите и семейството си.

За семействата с деца в предучилищна възраст сред абонатите на ТВ услуги от А1 привлекателно съдържание предлага Disney Junior. Програмата кани децата и родителите им във вълшебен свят, изпълнен със забавления и въображение. Обичани герои оживяват в анимационни сериали като „Марвъл Спайди и невероятните му приятели“, „Мики Маус: Забавната къща“, „Блуи“ и „Пижамаски“. Съдържанието на Disney Junior се фокусира върху емоционалните истории и добрите герои, с които децата си взаимодействат и които са спечелили одобрението и доверието на родителите. Каналът създава добронамерена, приобщаваща и в същото време мотивираща среда, която е близка до малките зрители.

За своите клиенти на ТВ услуги А1 предлага различни пакети с до над 200 ТВ канала, повече от 70 от които в HD качество. Любителите на развлекателно и документално съдържание, сред клиентите на компанията, могат да открият и много от каналите на Disney. Сред тях са Fox, Fox Life, Fox Crime, National Geographic, National Geographic Wild, 24KITCHEN и Baby TV. Специално за абонатите на интерактивната телевизия Xplore TV телекомът предоставя и услугата National Geographic on Demand.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай