Тежка новина за родна милионерка! Решението

Какво се случва с Весела Барбукова

Тежка новина за родна милионерка! Решението | StandartNews.com

Твърде неприятна новина за БГ милионерка и част от нейното семейство. 

Милионерката Весела Барбукова и баща ѝ Димитър Сотиров ще бъдат екстрадирани от Австрия по искане на България. Това съобщава перфектно запознат с драмата източник в Министерството на външните работи, цитиран от Narod.bg.

До куриоза се стига, след като миналата седмица властите в Австрия са издали заповед за екстрадицията на бившата съпруга на строителния предприемач Димитър Барбуков – Весела, която в интерес на истината си е върнала бащината фамилия, и нейния баща – 75-годишният Димитър Сотиров.

Таткото на Весела доскоро бе несменяем кмет на град Земен от далечната 1999 г.

Причината е, че в България Весела Сотирова и татко ѝ са разследвани за купуване на гласове на отминалите местни избори. По данни от МВР в дома на бившия кмет Сотиров, познат на хората в Земен с прякора Калинката, са открити списъци и ведомости за изплатени суми за купуване на гласове.

Милионерката Весела от години живее във Виена, но след изборите на 29 октомври тя прибрала и баща си заради конфликт с бившия си съпруг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Bank
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи
Гост
преди 3 месеца

Стига вече бе човек !Омръзна ни да пишеш за тоя аналог на Виаграта!Вече в почти всеки сайт правиш тая реклама.Всеки допълн.стимулант от тоя сорт уврежда помпата (сърцето) ,и не само!!!

Откажи