Слави с разтърсваща изповед. Болката няма националност

Всички сме хора - няма значение от каква националност и от каква религия сме, написа Трифонов

Слави с разтърсваща изповед. Болката няма националност | StandartNews.com

Разтърсваща изповед по повод най-зловещата катастрофа у нас направи Слави Трифонов. Лидерът на "Има такъв народ" сподели във Фейсбук как преди години пред очите му е станала катастрофа и как 16-годишното момиче, което той се е опитал на откара в болница, издъхнало в колата му.

"Всички сме хора - няма значение от каква националност и от каква религия сме.Знам, че всички състрадавате и съчувствате, защото сме хора", написа Трифонов във Фейсбук. И допълни: "И от двете страни на границата думата БОЛКА звучи и се пише по един и същи начин".

Ето целия пост на Слави Трифонов във Фейсбук:

Преди години пред очите ми стана катастрофа.Аз бях една от първите коли, които бяха в близост дo катастрофата.Пострадалото момиче беше 16-годишно. И почина в моята кола на път за болницата.Това се случи на морето. Между Бургас и Поморие.На пътя беше останала една от нейните джапанки.И до ден днешен ми е трудно да гледам джапанки.

Тази трагедия днес е неописуема.

46 загинали. 12 деца.

Всички сме хора - няма значение от каква националност и от каква религия сме.Знам, че всички състрадавате и съчувствате, защото сме хора.

И от двете страни на границата думата БОЛКА звучи и се пише по един и същи начин.А и тази гадна поговорка, че нещастието никога не идвало само.Българите, които изгоряха в старческия дом…Толкова е тъжно.Така че още веднъж – страданието няма националност, религия и цвят на кожата.Всички сме хора.Светла им памет на всички загинали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай