Четвъртък,

Слави потресен от взрива в София! Кой е оцелял на косъм

От: Редактор -
3620
Слави потресен от взрива в София! Кой е оцелял на косъм
A
A
A

Драмата с инцидента с взрив в София доби още по-шокиращо продължение.

Днес в в жилищна сграда на ул. "Козлодуй" в столицата избухна батерия на електрическа тротинетка и причини пожар. Междувременно стана ясно, че апартаментът е на китариста от "Ку-Ку бенд" Цветан Недялков. 

Днес е голям ден. Днес е изключителен ден. Днес е изумителен ден, защото моят колега и приятел Цветан Недялков, с когото сме заедно от 30 години и неговият син Мартин, имаха най-големия късмет на света. Те оцеляха след взрив на литиево-йонна батерия. Това написа Слави Трифонов във Фейсбук. 

Цецо купува тротинетка на сина си, включва я да се зарежда в хола, синът му излиза, той влиза в банята и 10 минути по-късно тротинетката избухва като бомба. Взривът избива прозорците и подпалва апартамента. Но, благодарение на късмета, на Бог, или на който там пише какво да се случи на всеки един от нас, моят колега и приятел и велик китарист Цветан Недялков и синът му са живи и здрави. Ако им се беше случило нещо, направо не знам какво щях да направя, написа Трифонов. 

Пиша тези редове, за да ви отправя сигнал за внимание, когато купувате такива устройства. Явно технологиите са напреднали, но не достатъчно, за да могат да ни предпазят от такива инциденти. Инциденти, които могат да станат трагедии. Така че - внимавайте! Между другото, изгоряха и три китари и това е първият случай, в който съм щастлив, че изгоряха китари. А Цецо е жив и здрав!, добави още Слави Трифонов. 

 


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com