Скандалът трещи! Още неприятности за Тити Папазов

Кой се разграничи от настоящия президент на "БК Левски 2014"

Скандалът трещи! Още неприятности за Тити Папазов | StandartNews.com

Българската федерация по баскетбол категорично се разграничи и остро осъди действията на Константин Папазов, настоящ президент на "БК Левски 2014", които станаха публично достояние в подкаста "При Тото".

"В интервюто, излъчено в Youtube канал през март тази година, действията, на които е подложил момиче според собствения му разказ, са в пълно противоречие с морала и обществената роля на БФБ.

Всяка форма на агресия – психическа, физическа, е крайно неприемлива и уронваща престижа на организацията, несъвместима с разбиранията ни за цивилизовани човешки отношения, основаващи се на взаимно уважение и толерантност", се казва в позицията на баскетболната федерация, подписана от президента на БФБ Георги Глушков.

"В лично качество съм убеден, че широкото общественото порицание, на което е подложен г-н Папазов през последните дни за действията си преди 28 години, е явен знак, че българското общество не може и няма да търпи подобни прояви повече, въпреки изтеклата му давност", се подчертава в позицията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай