Симеон е съсипан! Чака съдбата на дъщеря си

Огромна излагация трябва да търпи Сакскобургготски

Симеон е съсипан! Чака съдбата на дъщеря си | StandartNews.com

Много неловка ситуация за Симеон Втори!

Огромна излагация трябва да търпи Симеон Сакскобургготски, който винаги се е имал за цар на България, макар официално страната ни отдавна да не е монархия. Дъщеря му Калина бе хваната от катаджии да шофира пияна в Боровец.

Там е отседнала в хотел, който е собственост на баща й, но го отдава под наем. Наемателят е потвърдил пред полицаите, че царската щерка е била пияна. Те я описват още като неадекватна и агресивна.

Промилите алкохол, които дрегерът е отчел, са 1,5, което е огромно количество алкохол в кръвта. Затова Калина е отказала да даде кръвна проба.

Към момента има вероятност дори за ефективна присъда, защото Калина се е опитала да намали промилите си насила. Съпругът й дошъл и започнал да я тъпче с кисело мляко, което е прийом за сваляне на процента алкохол в кръвта.

За подобно провинение може да се даде лишаване от свобода от 1 до 3 години, плюс глоба от 1500 лв. Освен това се отнема шофьорската книжка за няколко години.

Според запознати Симеон Втори бил в шок от действията на единствената му дъщеря. Той потънал в земята от срам и се молел само тя да не влезе в затвора.

Калина е имала късмет, че няма жертви от скандалното й поведение. Защото в противен случай затворът щеше да й е сигурен, пише Лупа.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай