Вторник,

Съдружник на Бобокови: Дали ще потърсят и мен?

От: стандарт -
A
A
A

 

Предприемачът Ивайло Манджуков научи в студиото на "Крум Савов Live" по Телевизия "7/8" за ареста на братята Пламен и Атанас Бобокови. Новината му съобщи лично водещият, на когото му бе казана по слушалката от апаратната. Манджуков и Бобокови имат общ бизнес.

"Не съм запознат, но е много неприятно. Впечатлението ми за тях е, че са много позитивни. Те са едни успешно реализирани български предприемачи, едни от малкото представители на българския индустриален елит. Дълбоко се надявам, че това е някакво недоразумение. Неприятна новина, безспорно. Аз съм съдружник с Пламен и Атанас Бобоков в компания, регистрирана в България. Нашият общ бизнес е ориентиран изключително само зад граница - в Узбекистан и Украйна. Пламен Бобоков дори и е и почетен консул на Украйна. Това, което чувам, не съвпада с моите впечатления и с обществения и бизнес образ, който братя Бобокови през годините са утвърждавали. Това за мен са едни много стойностни предприемачи и индустриалци", каза той.

"Има си закони, аз вярвам дълбоко в правосъдието, ако някъде моите партньори са нарушили законите. Дали ще ме потърсят и мен? Аз съм на разположение 24 часа. Съвместен бизнес на територията на България с тях аз нямам", каза Манджуков.

 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички