Революция с ремонтите в София. Терзиев с идея

Прави нещо важно, което ще се хареса на всички

Революция с ремонтите в София. Терзиев с идея | StandartNews.com

Революционно решение за ремонтите в София, които побъркват жителите на столицата, предложи кметът Васил Терзиев. Сайт ще предупреждава къде в най-големия град е разкопано и не може да се мине. 

Необходимо е да се синхронизира извършването на ремонтни дейности в града, както на всички експлоатационни дружества в София, така и с капиталовата програма. Информацията следва в кратък срок да бъде свързана с нова дигитална платформа, обвързана с данните от Столичната община, заяви днес кметът на София Васил Терзиев. 

Той посочи, че е изключително важно гражданите навреме да бъдат информирани къде предстои да започне ремонт. Единна платформа с данни от дружествата ще позволи да не се допуска разкопаване на улици или тротоари, които са били обновени.

Според дружествата липсва дългосрочно планиране по отношение на капиталовата програма на общината, на проектната готовност за работа, както и наличието на инженерна инфраструктура в голяма част от кварталите предмет на инвестиционна активност.

По предложение на кмета на София ще се създаде система за информиране на всички инвестиционни предложения чрез на дигитална платформа. Данните ще се картират и ще бъдат достъпни за районни администрации, дружества, граждани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи