Вторник,

Радев пише на Мутафчийски, какъв е поводът

От: Редакция -
Радев пише на Мутафчийски, какъв е поводът
A
A
A

Основната мисия на ВМА е високопатриотична - грижа за съхраняване и възстановяване на здравето на военнослужещите. Чест прави на поколенията военни медици, че благодарение на тяхната всеотдайност и професионализъм, ВМА винаги е била на нивото на изискванията и поставените задачи са решавани успешно.

Това посочва президентът Румен Радев в поздравителен адрес до ръководството на ВМА, олавявана от ген. Венцислав Мутафчийски и служителите на болницата по случай отбелязването на 130 години от нейното създаване. Президентът откроява традициите във ВМА и усилията на служителите в лечебното заведение, благодарение на които днес то е съвременен научнообразователен и диагностично-лечебен комплекс, посочеват от прессекретариата на държавния глава.

По думите на Румен Радев, ВМА е един от основните стълбове на родната медицина, в който се прилагат най-високите световни стандарти в медицинското образование и практика.Държавният глава изразява признателността си към ръководството и всички военни и цивилни служители на ВМА за тяхното високо чувство на отговорност, посветеността на медицинската професия и стремежа за непрекъснато усъвършенстване. "Уверен съм, че ще продължите и занапред да влагате душа и сърце във Вашата високоблагородна професия в служба на човека", посочва още държавният глава.

Тагове:

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички