През юли А1 Видеотека предлага на зрителите приключенски екшън, романтична комедия и хорър

Лятото официално е тук и дава множество поводи за гледане на нови и вълнуващи филми в А1 Видеотека

През юли А1 Видеотека предлага на зрителите приключенски екшън, романтична комедия и хорър | StandartNews.com

Лятото официално е тук и дава множество поводи за гледане на нови и вълнуващи филми в А1 Видеотека. През юли селекцията на А1 Xplore TV включва приключенския екшън „Извън картата“, романтичната комедия с Дженифър Лопес „Омъжи се за мен“ и хорър мистерията „Майка“.

А1 Видеотека предлага на зрителите вълнуващо приключение с филма „Извън картата“, в който участват звезди като Марк Уолбърг, Том Холанд и Антонио Бандерас. В лентата се разказва историята на младия умник Нейтън, който е вербуван от доста по-опитния ловец на съкровища Виктор „Съли“ Съливан за опасна мисия. Те обединяват сили, за да намерят съкровището на Фернандо Магелан, което е изгубено преди 500 години. Мисията им ги отвежда на различни места по света в надпревара с безмилостния Сантяго Монкада, който вярва, че той и семейството му са законните наследници на съкровището. Ако Нейт и Съли успеят да дешифрират тайните улики и да решат една от най-старите мистерии в света, богатството, на стойност 5 милиарда долара, ще е тяхно. Дали ще успеят зависи от това колко добре ще се сработят помежду си.

Романтичната комедия „Омъжи се за мен“, която абонатите на А1 Xplore TV могат да гледат в А1 Видеотека през юли, е идеална за феновете на по-ведрите филмови жанрове. Музикалната суперзвезда Кат Валдес (в ролята е Дженифър Лопес) има връзка с Бастиан – изгряваща звезда, с нарастваща популярност. Двамата записват в дует мега хита „Омъжи се за мен“. Песента покорява всички музикални класации, което кара двойката да реши да сключи брак пред огромна публика от фенове. Когато обаче секунди преди началото на церемонията Кат научава, че Бастиан ѝ е изневерил с нейната асистентка, животът ѝ се преобръща. В публиката тя вижда разведения учител по математика Чарли Гилбърт, който, завлечен на концерта от дъщеря си, държи постер с името на песента „Омъжи се за мен“. Кат приема това за предложение за брак и решава да вземе най-импулсивното решение в живота си – казва на Чарли, че приема и ще се ожени за него. Това, което започва като импулсивна реакция, еволюира в неочаквана романтика, която ще бъде поставена пред множество изпитания за двама души от тотално различни светове.

През юли в селекцията на А1 Видеотека има атрактивни предложения и за любителите на мистериите. Филмът „Майка“, в който участва известната канадска актриса от корейски произход Сандра О, е едно от най-новите и интересни попълнения в жанра. Актрисата влиза в ролята на Аманда, която заедно с дъщеря си живее спокоен живот в американска ферма, лишен от почти всякакъв тип технология. Един ден при Аманда идва мъж, който ѝ донася останките на нейната отчуждена майка от Корея. Това ужасява Аманда, която винаги се е страхувала да не се превърне в нея, и я кара да се съмнява в собствените си представи за нормалност.

А1 Видеотека предлага на абонатите на интерактивната ТВ платформа А1 Xplore TV богат избор от над 20 000 заглавия на филми и сериали от различни жанрове. Заглавията могат да се наемат срещу достъпна такса, а зрителите могат да ги гледат неограничен брой пъти в рамките на 48 часа. А1 Xplore TV е с AI функции, които позволяват на платформата да „учи“ и „помни“ предпочитанията на своите абонати, предлагайки им съдържание според техните зрителски интереси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай