Потрес! Как нарече българите един кухненски работник

Тази позиция за пържолите мина всевъзможни граници

Потрес! Как нарече българите един кухненски работник | StandartNews.com

Позицията на този кухненски работник, нарекъл себе си готвач, мина всякакви граници. Ето скандално снобското изказване на някакакъв си шеф по повод широко популярния вече скандал със скъпите пържоли.

Борис Петров написа в своя личен Фейсбук профил своята позиция за скандала, който се заформи около сметката в ресторант, която едно семейство получи за три пържоли на родното ни Черноморие, предаде Новини.бг.

Ето какво написа "топ готвачът":

"Толкова е тъжно да живееш между глупаци"

Грях ли е да работиш с качествени продукти на място пълно с глупаци ?

Тъй като от известно време се върти един клип с едно семейство, което яло Пържоли за 350лв. за килограм говеждо и с празните си глави ги правим известни и плюем по всичко мило и Родно, качвам тук две снимки от магазин на месо в София за такива които са ходили на ресторант само на някоя сватба и други дето наричат и столовата ресторант.

Мили господа Папуаси, за които и пържолите в Лидъл по 25лв са скъпи уточнявам. На клипа се чува ясно, че ядат селектиран Ри Бай вероятно Блек Ангъс Небраска USA Цената на това месо е 200лв за килограм в магазина както в България, така и е цяла Европа (Австралийското и Японското са още по-скъпи).Надценката от 75% която го прави 350лв. е дори ниска ако сложите всички данъци е осигуровки на един ресторант печалбата на тази маса е 70-80лв. И може би това е едно от най-евтините места в Европа за продажба на това месо.

Защо не си го поръчате в Гърция, за да видите колко ще струва там.Само че там ядете Скариди-Лайнарки по 5лв и викате евтино. (Поръчката на клипа в Гърция ще е около 1600лв. не 600лв)

Престанете вече да се правите на Неандерталци, че ме става толкова срам.

Качвам ви и още по скъпо месо което в магазина е 440лв.за килограм.

В МАГАЗИНА, НЕ В РЕСТОРАНТА!

Страшно е да живееш между глупаци, самотно е и много тъжно.....

Не искам да съм адвокат на измамите по черноморието, но случая не е такъв, той просто показва, колко глупави и първосигнално мислещи хора живеят около нас. Те са готови да полеят с катран всеки...

Нищо чудно утре завършилите Харвард на Хот Дог и академиците на Русенско варено да назначат проверки в "Горкият" ресторант, защото да работиш с качествени продукти в тази страна е Грях!"

Редакционно към шефчето:

Да, не е хубаво да си без особен интелект. Но още по-лошо е да си парвеню, живеещо в измамния си изкълчен свят на кулинарни извращения, с което даваш храна и кислород на размножени сноби около теб!

И понеже снобът по принцип има склонност да обижда света от "плебеи" около себе си, става обществено престъпно, когато ругае ВСИЧКИ под общ знаменател.

Ако перифразираме немския вулгарен материализъм, ще добавим - снобите са затъпели, защото са се хранели "извратено".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай