Отново ремонти! Кошмар по пътя към морето

Заради поредния тяакъв около Стара Загора

Отново ремонти! Кошмар по пътя към морето | StandartNews.com

От сутринта в петъчния ден задръстването по пътя за Бургас през Ракитница изпъва нервите на шофьорите, тръгнали към морето за почивка. Налага се изчакване над час, сигнализират седнали зад волана, попаднали в адската тапа, пише Марица.. 

Трасето е обходен път на ремонта на АМ "Тракия" край Стара Загора. Всеки ден движението обаче е адски затруднено. Катастрофи, които често се случват, са допълнителен нюанс към кошмара на пътуващите. Днес напливът за Бургас е още по-жесток предвид предстоящия уикенд.

От ранните часове на деня шофьори пишат постове в социалните мрежи, с които предупреждават останалите да не минават през Ракитница, а да подбират обходен маршрут. 

Съветите са да се пътува за морето през магистрала "Марица" и Димитровград, някои пък предлагат маршрути Пловдив-Елхово-Средец-Бургас и Подбалканския път през Казанлък и вливане в магистрала "Тракия" при Стара Загора. "За да не ви мине мерака за море, избирайте си подходящ. маршрут, че задръстванията са повече от ужасни", изказват мнения седналите зад волана.  

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай