Понеделник,

Олимпийски шампион във форум на "Стандарт" днес

A
A
A

Олимпийски шампион ще видят днес димитровградчани на форума на в. "Стандарт". Кампанията "10 причина да остава в моя Димитроград" започва днес в 11 ч.

Участници в дискусията ще бъдат главният редактор на в. "Стандарт" Славка Бозукова, кметът на града иво Димов, както и жена, която от години защитава българската кауза в европейския парламент и която отново е в евролистата на ГЕРБ - Ева Майдел.

Кампанията на в. "Стандарт" показва преобразяването на българските градове и дава аргументи, особенно на младите, да останат да живеят и работят в родните си места и с тяхната енергия градовете да се превръщат във все по-добро място за живеене. Но това е и кампания, в която награждаваме хората – от бизнеса, образованието, културата, спорта,  системата за сигурност, които с уменията, с таланта си, с високия си дух са пример не само за съгражданите си, но и за цяла България.

Във форума участие ще вземат областният управител Станислав Дечев, както и депутатите от ГЕРБ Евгения Ангелова, Георги Станков и Митко Полихронов. На събитието ще бъде и нашият партньор в кампанията за целия регион, областния координатор на  ГЕРБ Делян Добрев. Специално участие в церемонията "Моят град" ще вземе Петър Киров, двукратен олимпийски шампион по борба. В разговора ще участва и Бони Петрунова, която освен директор на Националния исторически музей, е археологът, на когото дължим едно от най-ценните открития от културно-историческото ни наследство. 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички