Нова изненада от времето. Всичко се променя

Нахлува студен вятър

Нова изненада от времето. Всичко се променя | StandartNews.com

Нова изненада ни поднася времето. Днес вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили и с него ще нахлува студен въздух. В Дунавската равнина и източните райони от страната вятърът ще е силен и поривист. Облачността ще се разкъсва и намалява, след обяд - до предимно слънчево време. Максималните температури ще са между 5° и 10°, малко по-ниски в котловините от Западна България. В София максималната температура ще е около 2°, съобщи НИМХ, цитиран от БТА.

Сутринта по Черноморието облачността ще е значителна, но още преди обяд ще се разкъса и намалее до предимно слънчево време. Ще духа умерен, временно силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 7° и 9°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Сутринта над планините облачността ще е значителна и на отделни места в масивите от Западна България все още ще превалява слаб сняг. След обяд облачността ще се разкъса и намалее до предимно слънчево време. Ще духа умерен, по високите и открити части - силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около минус 2°, на 2000 метра - около минус 6°.

Атмосферното налягане ще се повишава и привечер ще е по-високо от средното за месеца.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Илья
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи