Нова година на Банско! Колко струва?

Най-масовият пакет за Нова година е този за три нощувки

Нова година на Банско! Колко струва? | StandartNews.com

Банско се пука по шевовете за Нова година. Най-масовите пакети са за три нощувки, като свободни места почни няма. В някои от хотелите все още могат да се намерят единични свободни места.

"На база ол инклузив за двама с включена празнична вечеря, цената е в порядъка на 3000 лв. Гостът получава настаняване в комплекса, ползване на всички спа съоръжения, горещите минерални вътрешен и външен басейн, джакузита, изхранване три пъти на ден, плюс две междинни изхранвания, които са континентална и следобедна закуска, напитки през целия ден, както и напитки по време на храненията, празнична вечеря, която включва доста интересни предложения от българската и континентална кухни", разказа пред Нова тв Димитър Колев, собственик на хотел.

В по-малките хотели заетостта за Нова година също е на 100 процента. Кирил Зашев, също собственик на хотел, разказва, че свободни места няма. 

"Нашите резервации започват от 24-ти, до 2-ри, 3-ти януари всичко ни е пълно. За Нова година сме подготовили празнична програма, празнична вечеря, разни игри за гостите. Вече интереса към Банско като курорт се завръща от цяла Европа, нали основните гости, редовните – Израел, Великобритания, Русия отпада, поради войната, но гърци – доста заявки има от Гърция. В момента при нас на 100 процента заетостта за Нова година е от българи", разкри Зашев.

Силен сезон очакват и ресторантьорите, защото любопитството на чуждестранните туристи много често ги кара да излизат от комфорта на ол инклузива и да се потапят в неповторимия бит и култура на Банско, който най-силно се усеща тъкмо в механите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай