Нова драма! Майка и син изчезнаха

Трифонова и Кристиан пристигнали в България с автобус

Нова драма! Майка и син изчезнаха | StandartNews.com

Издирват изчезнали майка и син. Елизабет Трифонова и детето ѝ са в неизвестност от сутринта на 10-ти юли. Притеснителният сигнал се разпространява в социалната мрежа Facebook, пише GlasNews.bg.

Трифонова и Кристиан пристигнали в България с автобус. Твърди се, че пред пътник в превозното средство жената заявила, че отива да живее в Стара Загора.

Майката и детето слезли на автогара в София, а след това дирите им се губят. Няма връзка с Елизабет и по телефонния ѝ номер. Граждани призовават всеки, който има информация за местонахождението им да съобщи на 112.

Вижте цялата публикация, споделена от Димитър Сребрев:

"Сутринта на 10-ти юли Елизабет Венциславова Трифонова и Кристиан Иванов Георгиев ( майка и син) влизат на територията на България посредством автобус.

Елизабет е споделила на пътуващ в автобуса мъж, че отиват да живеят в Стара Загора. Били са без абсолютно никакъв багаж. Слизат на международната автогара в София.

От този момент нямаме никаква информация къде се намират и телефонът ѝ е изключен. Ако някой ги е забелязал на територията на България, умоляваме незабавно да се обади на телефон 112. Или да сигнализират най-близкото полицейско управление. Детето говори само на испански, но разбира българска реч."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай