Нов скандал. Жената на Боян Петров нападна Кирил Петков

Заради твърдения за помощ при издирването на Боян

Нов скандал. Жената на Боян Петров нападна Кирил Петков | StandartNews.com

Радослава Ненова, жената до загиналия алпинист Боян Петров, обвини в лъжа Кирил Петков.

Причината е, че от той твърди, че заедно с баща му са дали 30 000 долара за спасителната акция и издирването на Петров в Хималаите.

Според Петков той и баща му лично са участвали в търсенето с хеликоптер над Хималаите. В свой коментар Радослава Ненова твърди, че кандидат-депутатът и лидер на „ПП“ лъже откровено с политическа цел за случилото се при издирването на Петров.

„Здравейте, единствен проблем е, че не са организирали и платили тези хора, най-малкото защото беше силно политическа акция, а те не са имали властта да направят нещо и не е редно и честно спрямо истинските хора които свършиха тази не лека задача да се толерират лъжи.

Няма как да съм в грешка тъй като сметката за спасителната акция платих аз. Има си документи за всичко съответно няма нужда да е моята дума с/у на някой честен думата“, пише съпругата на покойния Боян Петров. 

Всъщност пред БТВ в разказа си за акцията Кирил Петков ясно посочва, че сметката е отворена от приятелката на Боян и в нея пари освен нея са дарили 10 негови лични приятеля. 

Цялата акция струваше 65 хиляди долара и беше финансирана от приятелите му, казва Петков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай