Невиждан екшън в Сандански. Семейство нахлу с пушка във ВИП дискотека

Целият град е в шок

Невиждан екшън в Сандански. Семейство нахлу с пушка във ВИП дискотека | StandartNews.com

Невиждан екшън в 5-звезден хотел у нас. Семейство от Сандански - майка, баща и син Яневи, нахълтаха маскирани и въоръжени в дискотеката на известен 5-звезден хотел снощи, съобщава Struma.com.

В продължение на над 30 минути въоръжената с пушка помпа фамилия, държала на прицел персонал и клиенти на нощния клуб, силно ядосани на охраната на заведението. Какво се случило?!

Около полунощ майката, бащата и синът поискали да влязат в нощния клуб, но били спрени от охранителите, тъй като бащата бил облечен с анцуг. Въпреки настояването обаче, предвид ВИП клиентите в престижния хотелски комплекс, охранителите отказали да ги пуснат. Тримата се оттеглили и минути по-късно се върнали с маски на главите и въоръжени с помпа пушка и започнали да заплашват присъстващите.

Разхождали се страховито в заведението, извикана е полиция, бащата успял да избяга, а майката и синът са арестувани. Бащата се издирва, той е с богато криминално досие. Случаят шокира свидетелите на инцидента, изплаши клиентите и нанесе имиджов удар върху хотелския комплекс, който е сред най-луксозните в курортния град.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай